Matematik

Matematik gange parentes ? Hjælpp

31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

Ville spørge om der var nogle, som ville hjælpe mig med at løse disse ligninger:

1. (a+3)(b-3) =

2. (a-3)(b+3) =

3. (2x+4)(2x+7) =

Håber der er nogle som vil hjæælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Du skal gange hvert led med hinanden. Se:

(a+3)(b-3)=a*b+a*(-3)+3*b+3*(-3)=ab-3a+3b-9


Svar #2
31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

Hvad nu hvis man skal reducer:

1. (b-7) opløftet i 2 -----> (b-7)2


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2010 af Exupery (Slettet)

(b-7)2=(b-7)(b-7)

Så det er det samme. Men du skal lære dine kvadratsætninger, så behøver du nemlig ikke at regne så meget.


Svar #4
31. januar 2010 af LoveYah (Slettet)

tusiind taark for hjælpen ...


Skriv et svar til: Matematik gange parentes ? Hjælpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.