Fysik

Konklusion til fysik rapport (Haster)

31. januar 2010 af Metsjen - Niveau: 9. klasse

Heej Jeg har lavet en rapport i fysik om syre, base og salte. nu mangler jeg bare at lave en konklusion.

Er der nogen der kan hjælpe mig eller give mig nogle fif om hvordan jeg kan gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2010 af Maskinen (Slettet)

På gymnasiet har vi lært følgende når man skriver rapporter i de naturvidenskabelig fag: 

Konklusionen skal være en konklusion på det, der var forsøgets formål. Det er en fordel igen at se på forsøgets formål, når du skriver konklusionen I modsætning til diskussionen, der som regel er fyldig og bredt formuleret, skal konklusionen være kortfattet og formuleret så præcist som muligt. Husk: Intet nyt i en konklusion


Svar #2
31. januar 2010 af Metsjen

Okay, mange tak for det (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2010 af mznaughty (Slettet)

Hej går på HG og vi skal nu skrive en prjoekt. Med udgangsounkt i projektet skal jeg finde en butik som endnu ikke har elektronisk salg men som kunne have gavn af denne salgskanal. Har så valgt Byoung en damebutik, da de ikke har e-hande i deres virksomhed. Jeg er så nu færdig med at skrive projektet og har fundet svarene osv, mangler at skrive konkluksionen, og det har jeg lidt svært med at skrive. 

her er min problemformulering:

Jeg har valgt at skrive om byoung som er en dametøjsbutik. Jeg undrer mig over hvorfor byoung ikke har en e-handel når de nu har stor succes over hele Europa. Jeg vil først og fremmest vil jeg finde ud af hvem der har startet virksomheden og hvordan det startede? Jeg vil undersøge om hvem deres konkurrenter er? Hvem deres målgruppe henvender sig til? Hvilket slags tøj forhandler de med?
Efterfølgende vil jeg undersøge hvad mulighederne for e-handel hos byoung og hvilke fordele og ulemper der vil være? Hvilken betydning de ville have for deres økonomi? Vil det blive alt for dyrt for dem hvis de kunder kunne købe deres tøj online? Eller vil det påvirke butikkens salg?
 

Håber i kan hjælpe mig, med at give mig forslag til at skrive min konkluksion. :)


Skriv et svar til: Konklusion til fysik rapport (Haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.