Fysik

Hastighed?

01. februar 2010 af Louise230 (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal forklarer hastighed i fysik

kan ikke finde ud af hvordan jeg skal gribe det an

tænkte hvertfald på at bruge formlen for hastighed v = Δs / Δτ

(det overordnede emne er tyngdekraftaccelerationen)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af Proprium (Slettet)

Nu er hastighed rimelig meget inden for fysik. :) Kan du være mere præcis?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2010 af mathon

    a = g

   v = ∫gdt = g·t + vo


Skriv et svar til: Hastighed?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.