Matematik

har virkelig brug for hjælp angående matematik

02. februar 2010 af Aleynaa

3 * 3 1
        __    =
         3            


0,8 + 1            =                
       ____
         5

kan ikk finde ud af den :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2010 af MN-P (Slettet)

3*31/3 forkort med 3 i tæller og nævner

så stårder 31 tilbage

 0,8+1/5            forlæng ved at gange  med 10 i tæller og nævner, så kommaet forsvinder

10(0,8+1)/(5*10)=

18/50   forkortes med 2

9/25


Svar #2
02. februar 2010 af Aleynaa

jeg fik den til  4/25 :S hvilken er rigtig :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2010 af PeterValberg

Det er lidt svært at se hvorvidt der skal stå:

(0,8 + 1)/5 = 1,8/5 = 18/50 = 9/25 (som MN-P skriver)

Eller om der skal stå:

0,8 + 1/5 = 0,8 + 0,2 = 1

eller udtrykt i brøker:

0,8 + 1/5 = 8/10 + 1/ 5 = 8/10 + 2/10 = 10/10 = 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2010 af Bænkebider (Slettet)

Har også haft denne færdighedsregning for nogle måneder siden.

1: 3*3 (1/3) = 3 gange 3(1/3) = 9,99 = 100

2: 0,8 + 1/5 = 0,8 + 0,2 (1/5 = 0,2) = 1


Svar #5
03. februar 2010 af Aleynaa

gid du svarede igår, så ville jeg få en god karakter, men tak :) har du den stadig? eller har du andre færdigheder du kan gi mig så jeg kan øve mig igen, har nemlig også en på mandag :) vil have 10 tal men skal bare øve mig rigtig godt


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. februar 2010 af MN-P (Slettet)

Gid du havde gjort lidt mere ud af at sikre dig hvordan du skrev det, så havde du fået svar i går


Svar #7
03. februar 2010 af Aleynaa

det skal ik misforståes , men gid du havde muligheden for at give mig opgaven


Skriv et svar til: har virkelig brug for hjælp angående matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.