Matematik

en ligning

05. februar 2005 af morbidmistress (Slettet)
1/x + 1/x-2 =0

Løsning?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2005 af Epsilon (Slettet)

Jeg går ud fra, at du er bekendt med regnearternes hierarki, og at du derfor mener

1/x + 1/x - 2 = 0

eftersom du ikke har sat parentes om udtrykket x-2. Altså har vi

2/x - 2 = 0 <=> x = 1

//Singularity

Svar #2
05. februar 2005 af morbidmistress (Slettet)

tak.. skulle gå lidt stærkt.. er du hård til fysik? så kig lige på det indlæg der hedder hurtig hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2005 af Duffy

1/x + 1/x-2 =0

&

1/x + 1/(x-2) =0

har samme løsning...


Duffy

Skriv et svar til: en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.