Matematik

Statistisk udregning af fælles p-værdi

04. februar 2010 af Studienørden (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har et spørgsmål vedrørende beregning af p-værdi:

Jeg har 3 grupper af mennesker og ved følgende

Gruppe A er min kontrolgruppe (n=144)

Gruppe B er min første testgruppe (n=145)

Gruppe C er min anden testgruppe (n=148)

Jeg ved at gruppe B er ikke statistisk signifikant i forhold til gruppe A med p-værdien 0,3185

Jeg ved også at gruppe C ER statistisk signifikant i forhold til gruppe A med p-værdien 0,0187

Nu er mit spørgsmål hvordan jeg kombinerer gruppe B+C så jeg kan se om denne fællesgruppe er statistisk signifikant i forhold til gruppe A.

Nogen der kan hjælpe med en udregningsmetode eller endnu bedre et resultat?

På forhånd tak.


Skriv et svar til: Statistisk udregning af fælles p-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.