Fysik

Radioaktive henfald (svært fysik)

06. februar 2010 af BJK08 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. På det vedhæftede dokument er der nogle opgaver som jeg har fået for til en fysik aflevering. Men den er meget svær! Er der nogen som kan gennemskue opgaverne ?

Vedhæftet fil: Radioaktive henfald.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2010 af mathon

b)
         m = M·n = M·(N/NA) = (M/NA)·(A/k) = (M/NA)·(A·T½/ln(2)) =

                (0,222 kg/mol)/(6,02214·1023 mol-1) · (100 s-1)·(3,82·24·3600 s)/ln(2) = 1,75531·10-17 kg

       


Skriv et svar til: Radioaktive henfald (svært fysik)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.