Matematik

definitionsmængde om igen.

06. februar 2010 af sapcool (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen.

Opgaven lyder:

f5(x) = (2x-6)/(x-1)

Har lige fået en masse god hjælp til en anden definitionsmængdeopgave, og har fået et lidt bedre indblik i det, men stadigvæk ikke helt styr på det.

Jeg ville umiddelbart sige at:

Dm = alle reelle tal undtagen 1, da nævneren så giver 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af piper (Slettet)

Ja, det er helt rigtigt!


Svar #2
06. februar 2010 af sapcool (Slettet)

Dejligt.. Hvordan skriver man det ? :s .. Dm = R/[1] .. eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2010 af piper (Slettet)

Dmf = R\{1}

Alle reelle tal - fraregnet 1


Svar #4
06. februar 2010 af sapcool (Slettet)

så siger jeg mange tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2010 af piper (Slettet)

Så siger jeg velbekomme :)


Skriv et svar til: definitionsmængde om igen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.