Matematik

Bestem!

07. februar 2010 af Sneakes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder:

Bestem f'(x0), når f(x) = 6x2 + x  og x0 = 1

y = f'(x0) (x-x0) + f (x0)

f'(1) = 2a*1+b

      = 2*6*1+1

      = 13

f(1) = 6*1+1 = 7

y = 13 (x+1) + 7

y = 13x+13+7

y = 13x+20

Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af peter lind

Nej y =13(x-1)+7


Svar #2
07. februar 2010 af Sneakes (Slettet)

Hvordan det ? :S


Svar #3
07. februar 2010 af Sneakes (Slettet)

Kan godt se ..

y = 13 (x-1) + 7

y = 13x-13+7

y = 13x-6

Korrekt? (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2010 af peter lind

Det var bedre


Svar #5
07. februar 2010 af Sneakes (Slettet)

mange tak (:


Skriv et svar til: Bestem!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.