Matematik
Simpel ligning, men et program irretere mig:
07. februar 2005 af
shack (Slettet)
Skal løse følgende ligning:
6,3*10^-6 = 4,33*10^-5*0.9957846987^x
Simpelt nok...
6,3*10^-6 / 4,33*10^-5 = 0.9957846987^x
log ( 6,3*10^-6 / 4,33*10^-5 ) log(0.9957846987) * x
x = log ( 6,3*10^-6 / 4,33*10^-5 ) / log(0.9957846987)
... Enig? Tast det lige ind og sig hvad i får. For hvis jeg bruger et matematik program, giver det 456 til at regne det ud.
6,3*10^-6 = 4,33*10^-5*0.9957846987^x
Simpelt nok...
6,3*10^-6 / 4,33*10^-5 = 0.9957846987^x
log ( 6,3*10^-6 / 4,33*10^-5 ) log(0.9957846987) * x
x = log ( 6,3*10^-6 / 4,33*10^-5 ) / log(0.9957846987)
... Enig? Tast det lige ind og sig hvad i får. For hvis jeg bruger et matematik program, giver det 456 til at regne det ud.
Svar #1
07. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
Jep - den er god nok;
x = 456.32264.... ~ 456
//Singularity
x = 456.32264.... ~ 456
//Singularity
Skriv et svar til: Simpel ligning, men et program irretere mig:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
