Matematik

hjælpe til at løse en ligning, haster! ;)

10. februar 2010 af englo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Nogle der kan give en grundig forklaring til hvordan man løser denne ligning:

r2=(0,62m)2+(r-0,31m)2


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2010 af mathon

    r2 = 0,622 + (r-0,31)2

    r2 = 0,622 + r2 - 2·0,31·r + 0,31 ..............


Svar #2
10. februar 2010 af englo (Slettet)

Okay tak ;)


Skriv et svar til: hjælpe til at løse en ligning, haster! ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.