Matematik

Linje gennem to punkter - hjælp hurtigt ,s

11. februar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

Bestem en ligning for en linje der går gennem punkterne P og Q .    P ( -12, -11) og Q ( 15, - 39 )

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af mathon

             a = (-11-(-39))/(-12-15) = -(28/27)

             b = -39 - (-(28/27))·15 = -(211/9)

             y = -(28/27)x - (211/9)

             27y = -28x - 633

             28x + 27y + 633 = 0 i lidt pænere udgave


Svar #2
11. februar 2010 af Katrine1990andersen (Slettet)

tak : )

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Sjovt, som de samme opgaver går igen hele tiden.


Skriv et svar til: Linje gennem to punkter - hjælp hurtigt ,s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.