Almen studieforberedelse (AT)

AT!

11. februar 2010 af wos12 (Slettet)

jeg har tænkt mig at kombinere biologi(A) og historie (A). Men jeg er usikker på, hvilket emne jeg skal vælge . Dog har jeg obduktion i tankerne , kan det lade sig gøre at skrive om det? når man tænker på metoder osv. jeg synes der er alt for mange der skriver om mendels arveænlæg på min skole, derfor gider jeg ikke skrive om mendel . Obduktion lyder interessant, men hvor meget kan der egentlig skrives om det?? Aner intet, håber dre er nogen derude som gider hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 altså jeg aner heller ikke noget om obduktion, men hvorfor søger du ikke på bidliotek.dk, for at finde materialet, så du kan se hvor meget materiale du har med at gøre, og søger på google., og finder ud af hvad det handler om, så du ved hvad du skal arbejde med, og dermed, ved du jo også hvilke metoder du skal benytte, for at komme frem til dit formål.. ?

men derudover, så kan du have om darwinisme, eugenik, røngent... 


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2010 af JJ-cool (Slettet)

har sagt det før, du skal tage udgangspunkt i en videnskabelig landvinding og eller et teknologisk ditto. Hvad skulle disse i dit tilfælde være. Husk du skal redegøre for disse samt deres konsekvens.


Skriv et svar til: AT!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.