Matematik

f(x) = 2(sin(2x-π) + 1 x ε (0,2π) Hjælp :S

12. februar 2010 af Jasko12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber at nogen kan hjælpe =)

En funktion f er givet ved f(x) = 2(sin(2x-π) + 1 x ε (0,2π)

a) Bestem ved beregning en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P( 2π/3, f(2π/3) ).

b) Bestem værdimængden for f.

På forhånd tak =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2010 af peter lind

Brug at ligningen for tangenten for grafen til f(x) i (x0, f(x0)) er y=f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2010 af PeterValberg

prøv at se denne "tråd" www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: f(x) = 2(sin(2x-π) + 1 x ε (0,2π) Hjælp :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.