Matematik

Isoler r i (1+r)^9 = 2

12. februar 2010 af SnavePolle (Slettet)

Hvordan isolerer man r i (1+r)^9 = 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2010 af mathon

               (1+r)9 = 2              tag logaritmen på begge sider (ln eller log)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2010 af sigmund (Slettet)

 Opløft i 1/9 på begge sider. Træk så 1 fra på begge sider.


Svar #3
12. februar 2010 af SnavePolle (Slettet)

Det giver ikke det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2010 af mathon

nej
   men det er mig, der sover, og gør tingene mere kompliceret end nødvendigt
   Følg #2


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2010 af Duffy

Generelt:

Brug formlen

r = (Kn/K0)(1/n) - 1

når du har kapitalfremskrivningsformlen

Kn = K0(1+r)n


Skriv et svar til: Isoler r i (1+r)^9 = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.