Matematik

den afledede funktion

13. februar 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal angive f '(x) i disse tilfæde

f1(x) = (3x2 - x) * 5x

f2(x) = (2e)2x / x2

f3 (x) = e3x * ex


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 -5^x+(3*X^2-x)*5^x*ln(5)

2*4^x*exp(2*x)*(ln(2)+1)/X^2

4*exp(4*x)


Skriv et svar til: den afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.