Matematik

reducering af brøker

14. februar 2010 af kalle09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er lige startet i skole så er ikke så skarp til det med reducering, håber der er nogen der vil hjælpe mig lidt i gang.

1/2x-y + 1/2x+y =


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2010 af KPres (Slettet)

....1.............1
---------+----------
..2x-y.........2x+y

.....2x+y+2x-y
=------------------
....(2x-y)(2x+y)

...........4x
=-------------------
....(2x-y)(2x+y)


Svar #2
14. februar 2010 af kalle09 (Slettet)

mange tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: reducering af brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.