Matematik

HASTER! Matematik (9kl) Reduktion

14. februar 2010 af YasminH (Slettet) - Niveau: 9. klasse

4x - 4 + 3x - 4=

(2x - 4y)*3 + 4y=

(x - 3) - (x - 3)=


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2010 af sHastrup (Slettet)

Åben lige bogen og læs hvad det handler om inden du spørger om sådan noget. Læg x'erne sammen, og læg tallene sammen for sig.

4x-4+3x-4=7x-8 osv.


Skriv et svar til: HASTER! Matematik (9kl) Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.