Matematik
opgaver uden hjælpemidler
08. februar 2005 af
kyllerylle (Slettet)
x^2+3x+2
x
er det her rigtigt?
mener der er noget galt, den kan umuligt være så nem...
x
er det her rigtigt?
mener der er noget galt, den kan umuligt være så nem...
Svar #2
08. februar 2005 af Sampairo (Slettet)
Da diskriminanten er 1, så er der jo to løsninger:
x=-2 og x=-1
Hermed må L=]-2;-1[
x=-2 og x=-1
Hermed må L=]-2;-1[
Svar #3
08. februar 2005 af kyllerylle (Slettet)
hvordan ville du vide hvad sgrt(1) er uden hjælpemidler?
Skriv et svar til: opgaver uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
