Matematik

Acceleration

16. februar 2010 af chiliconcarne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

kunne godt bruge lidt hjælp til følgende opgave;

Det vides at et tog accelererer fra 0 til 100 km/t på 3min. med en konstant acceleration . Bestem togets acceleration i m/s^2 ....


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2010 af peter lind

a=Δv/Δt


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2010 af mathon

1 m/s = 3,6 km/t

1 = 3,6-1 (m/s)/(km/t)

100 km/t = (100 km/t)·1 = (100 km/t)·3,6-1 (m/s)/(km/t) = 27,7778 m/s

3 min = (3·60 s) = 180 s


Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.