Matematik

Bevis - Seperation af de variable

16. februar 2010 af HansHansen12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløj!

Jeg sidder og kløjs lidt i det her bevis, håber nogen kan hjælpe mig.

Det går fint nok indtil jeg støder på denne sætning:

G'(f(x))*f '(x)=H'(x)

Som så efterfølgende skal blive til:

G(f(x))'=H'(x)

Hvordan ser den mellemregning ud der gør at dette lader sig gøre??


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2010 af mathon

differentiation af sammensat funktion:

                      (G(f(x))) ' = G '(f(x))·f '(x)

som så benyttes fra højre mod venstre              (skrevet rigtigt!)


Skriv et svar til: Bevis - Seperation af de variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.