Fysik

Maksimal effekt?

16. februar 2010 af birthe_non (Slettet)

Har fået et spørgsmål, hvilken maksimal effekt kan elementet afsætte i Ry ?

Kan ikke huske formlen for maksimal effekt.?

Maraton vil du ik godt svare på nogle af mine spørgsmål, tak .


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2010 af mathon

                Py(I) = Uo·I - Ri·I2

                Py'(I) = Uo - 2Ri·I

                Py'(I) = Uo - 2Ri·I = 0

                            2Ri·I = Uo

                             I = Uo/(2Ri)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. februar 2010 af mathon

hvoraf
da
                           Uo/(Ri+Ry) = I = Uo/(2Ri) = Uo/(Ri+Ri)

                           Ry = Ri              ved maksimal effekt


Skriv et svar til: Maksimal effekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.