Matematik
To små mat opgaver
09. februar 2005 af
Hønsen (Slettet)
Godaften derude.. jeg sidder med to ligninger som jeg håber jeg kan få lidt hjælp til.. de lyder: løs ligningerne 1/x + (1/(x-2)) = 0
og løs ligningen log2+logx = 1
håber at der er nogen der vil give en hjælpende hånd..
og løs ligningen log2+logx = 1
håber at der er nogen der vil give en hjælpende hånd..
Svar #2
09. februar 2005 af toohey (Slettet)
Jeg laver kun lige nogle hints, for opgaverne er ikke så indviklede, når man først kommer igang...
opgave 1:
prøv at gange alle led med x*(x-2) (så skulle alle brøker gerne forsvinde)
opgave 2:
lav ligningen om til logx=1-log2 og sæt så hele møget op i e... altså
e^(logx)=e^(1-log2)
hav det sjovt!
mvh Kenneth
opgave 1:
prøv at gange alle led med x*(x-2) (så skulle alle brøker gerne forsvinde)
opgave 2:
lav ligningen om til logx=1-log2 og sæt så hele møget op i e... altså
e^(logx)=e^(1-log2)
hav det sjovt!
mvh Kenneth
Skriv et svar til: To små mat opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
