Matematik

Indfør passende variable og opstil et udtryk for sammenhængen mellem pulsfrekvens og alder

24. februar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Jeg har problemer med denne opgaver, håber nogle vil hjælpe

Indfør passende variable og opstil et udtryk for sammenhængen mellem pulsfrekvens og alder.

På forhånd tak.


Svar #1
24. februar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

 Sorry glemte informationerne.

På baggrund af et stort antal målinger regner man med, at en persons maksimale pulsfrekvens afhænger linenært af personens alder. For en 20 årig er den maksimal pulsfrekvens 200 slag/min og for en 60 årig 160 slag/min.


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug alderen som x-variabel og maksimal pulsfrekvens som y. Udtryk y som en lineær funktion af x

y = ax + b

og bestem a og b ud fra de givne oplysninger.


Svar #3
24. februar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

 Hvad er a og b så ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Dem skal du prøve at bestemme ud fra de givne oplysninger (x1,y1) = (20, 200), og (x2,y2) = (60, 160).


Skriv et svar til: Indfør passende variable og opstil et udtryk for sammenhængen mellem pulsfrekvens og alder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.