Matematik

Hint til at komme videre

02. marts 2010 af alteraparsdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Har brug for et hint til at komme videre med denne ligning:

ax2+4x+2=0  a er forskellig fra 0

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Løs 2.-gradsligningen. Find diskriminanten d = 42 - 4•2a = 16 - 8a . Hvis d > 0, er der to løsninger, hvis d = 0, er der netop een løsning, og hvis d < 0 er der ingen reelle løsninger.


Skriv et svar til: Hint til at komme videre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.