Fysik

Nano meter

02. marts 2010 af MikkelN (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forklaring på nano meter til nano centimeter og omvendt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af mathon

du mener vel
nm til cm

1 nm = 10-7 cm


Svar #2
02. marts 2010 af MikkelN (Slettet)

angives det kun i bølgelængde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2010 af mathon

mener du:
"benyttes det kun i forbindelse med bølgelængde"?


Svar #4
02. marts 2010 af MikkelN (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2010 af mathon

nano- er en enhedsforstavelse kaldet et præfix
som kan foranstilles mange andre enheder

fx.
nF = nanoFarad

nC = nanoCoulomb

samt i nanoteknologien


Svar #6
02. marts 2010 af MikkelN (Slettet)

okay tak for hjæjpen


Skriv et svar til: Nano meter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.