Matematik

Dobbelt grafer i Maple?

03. marts 2010 af hugmexD (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.
Jeg ville lige høre om der er nogle af jer herinde der kan hjælpe mig med at finde ud hvordan jeg laver om på graferne.

Jeg ved hvordan man laver to grafer i et kordinatsystem:

plot1 := plot(f(x)); plot2 := plot(g(x), colour = blue); plots[display](plot1, plot2)

men hvordan laver jeg om på dem?

Tak på forhånd (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af jnl123

skriver f.eks.:

f := x -> 2*x^2+4*x+6;
g := x -> -6*x^2+x;

(2 tilfældige funktioner)


Svar #2
06. marts 2010 af hugmexD (Slettet)

Tusind tak skal du have.
Jeg forsøgte det lige med de tal jeg har fundet frem til og det virker.
Tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: Dobbelt grafer i Maple?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.