Matematik

Faldet i ølforbrug

03. marts 2010 af Hartling (Slettet)

I 1996 drak hver dansker 120,9 l øl. 

I 2000 var tallet 102,2 l.

Beregn det gennemsnitlige årlige fald i ølforbruget pr. indbygger i Danmark i procent fra 1996 til 2000.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af Esponta (Slettet)

 120,9-102,2 = 18,7 

18,7/120,9*100 = XXX

XXX / 4 = Gennemsnitlige årlige fald


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2010 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=813346


Skriv et svar til: Faldet i ølforbrug

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.