Matematik

Trekant, hurtig hælp... :S

03. marts 2010 af Knaas (Slettet)

I en trekant ABC er |BC| = 4/3 |AB| og |AC| = 2|AB|.

a tegn model af trekanten og bestem vinkel A

b) bestem |AB|, når hb = 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af keg (Slettet)

Prøv at starte med at sætte AB=3

når du har fundet siderne, kan du bruge cos-relationen til at finde <A


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:trekantsberegning_3.doc

Svar #3
04. marts 2010 af Knaas (Slettet)

Mathon TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :D


Skriv et svar til: Trekant, hurtig hælp... :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.