Matematik

Hjælp til funktion

04. marts 2010 af dolleren (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x) = b * x ^ a opfylder at:

f (2) = 2 og f (4) = 16

Nogen der kan hjælpe mig. Jeg er virkelig dårlig til matematik :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af NejTilSvampe

 opstil to ligninger med to ubekendte, af  f(x) = b*x^a  får du:

f(2) = b*2^a = 2  og  f(4) = b*4^a = 16

løs det ligningssystem.


Svar #2
04. marts 2010 af dolleren (Slettet)

Er stadig rimelig lost. Er det ikke noget med man skal stille dem op overfor hinanden ? Kan virkelig ikke regne potensfunktioner :S


Skriv et svar til: Hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.