Matematik

er 2 løsningen til ligningen??

04. marts 2010 af studentstx (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens

har lige bruge for hjælp med matematik aflevering:

Undersøg om 2 er løsningen til ligningen: x^3-5x^2+3x+6=0

hvordan undersøger jeg det??

på forhånd tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af jnl123

sæt 2 ind på x's plads, og se om det giver 0. Hvis det giver 0 er 2 en løsning, ellers ikke


Svar #2
04. marts 2010 af studentstx (Slettet)

Ok tak for hjælpen.. :)


Svar #3
04. marts 2010 af studentstx (Slettet)

kan du måske os hjælpe mig med den næste opgave??

en funktion f er bestemt ved f(x)=2x+e^3x

bestem f mærke 0??


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2010 af jnl123

differentier f(x) mht. x:

f ' (x) = 2 + 3*e^(3*x)

herefter:    f ' (0) = 2 + 3*e^(3*0)  =  5


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du skal finde differentialkvotienten f'(x) ud fra den givne funktion f(x).


Svar #6
04. marts 2010 af studentstx (Slettet)

tak for hjælpen igen :D


Skriv et svar til: er 2 løsningen til ligningen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.