Matematik

Eu's gennemsnits pris.

05. marts 2010 af pommer (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Eu's gennemsnitspris ligger på 100%, Danmark ligger på 150% i forhold til Eu's og Spanien ligger på 92% i forhold til Eu.
Hvordan regner man ud hvad en cola til 20 danske kr. koster i Spanien vis det skulle være danske kr. ?

Er igang med at lave den større matematiske opgave nivaeu E. og kan ikke rigtig finde ud af at beregne hvor billigere dagligvare er i Spanien. Har de tal fra Eu's hjemmeside.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2010 af Isomorphician

20 kr. = 150 %

Del med 150 for at få hvor meget 1 % er:

(20 kr.)/150 = 1 %

Gang med 92 for at få hvor meget 92 % er:

((20 kr.)/150)*92 = 92 %


Svar #2
05. marts 2010 af pommer (Slettet)

Rigtig mange gange tak :)


Skriv et svar til: Eu's gennemsnits pris.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.