Matematik

HJÆLP TIL MAT, uden hjælpemidler...

07. marts 2010 af Artz (Slettet)

 Hallo all math-people....

jeg sidder fast i disse to opg., håber der er nogle som kan hjælpe! :D  

En funktion f(x) er givet ved  f(x)=(-1/3)x^3 - 2x^2.
Bestem monotoniforholdene for f(x). 

Funktionen f(x) er bestemt ved f(x)=x^3-4x.
Grafen skærer førsteaksen i punkterne P(-2, 0) , O(0, 0) og
Q(2, 0) . Sammen med førsteaksen afgrænser grafen i anden kvadrant en punktmængde M , som har et areal.
Bestem arealet af denne punktmængde.

Håber I kan hjælpe mig med at løse dette!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af peter lind

I den første opgave: Find f'(x) og sæt x ud foran en parantes. Brug 0 reglen til at løse ligningen f'(x) = 0 samt undersøg fortegnene for f'(x)

I den anden A = ∫-22|f(x)|dx Del evt. integralet i i intervallet [-2;0] og [0;2] for at slippe af med det numeriske tegn.


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MAT, uden hjælpemidler...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.