Matematik

Lån

07. marts 2010 af vict0438 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

jeg er helt på spanden, i denne opgave

Det fremgår, at man kan låne 25000
og afbetale over 72 mdr. med en månedlig ydelse på 620 kr.
(a) Bestem den årlige rente firmaet beregner sig.

har ikke nogen ligning jeg kan bruge eller noget så vil meget geren have alle udregninger med

på for hånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af jnl123

k = k0*(1+r/100)^n 

620*72 = 25000*(1+r/100)^(72/12)       =>      r = 10,14 %


Skriv et svar til: Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.