Matematik

Hjælp hastigt . lille opgave !

10. marts 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kan nogen hjælpe med denne enkelte opgave, da jeg nemlig ikke ved hvordan jeg skal lave det . please
 

Vedhæftet fil: hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af peter lind

Du har mere brug for at finde vinkel AED. Vinkel AED målt i radianer gange radius = buelængden AD.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2010 af PeterValberg

Du ved, at den vandrette afstand (korden) |AD| = 4 m og du ved at radius r = 2,7 m

dermed kan du bruge formlen:

hvor k er kordens længde og v er vinklen, til at bestemme vinklen.
Derefter kan lændgen af cirkelbuen AD bestemmes med formlen:

hvor b er buelængden

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp hastigt . lille opgave !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.