Fysik

B i laplaces Lov

10. marts 2010 af fmakoschey (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er B i F=B*I*L naar jeg har foelgende fakter:

Ampere, masse i gram , laengde. jeg her slutter mig til at det maa vaere m/g men hvordan faar jeg et brugbar tal?

hilsen Fynn


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af mathon

B er den magnetiske induktion, som måles i Tesla = Wb/m2


Svar #2
10. marts 2010 af fmakoschey (Slettet)

Det ved jeg, men jeg har kun Masse per gram. skal jeg nu gange med 9,82 for at fraregne det vaegten har regnet ud.?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2010 af mathon

                     F = m·g


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2010 af mathon

            B = F/(I·L)


enhedsmæssigt:
                         [B] = N/(A·m) = (Nm/A)/m2 = ((Nm/As)·s)/m2 = ((J/C)·s)/m2 = Vs/m2 = Wb/m2 = T


Skriv et svar til: B i laplaces Lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.