Matematik

Gæt en funktion

11. marts 2010 af JonLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Har brug for hjælp til denne opgave:

Om en differentiabel funktion g vides, at tangenten til grafen i (2,-3) er y=-x+2 og at g'(x0)=-3x0+5.

Kom med et kvalificeret bud på hvilken forskrift funktionen g kunne have


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2010 af peter lind

Find den stamfunktion til 3x+5 som for x = 2 antager værdien -3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2010 af PeterValberg

Er du helt sikker på de oplysninger, - det bliver umuligt, at få en ret linje med forskriften y = -x + 2 til at gå gennem det opgivne punkt (2, -3). I så fald skulle y = -3, ved x = 2 og det er ikke tilfældet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2010 af PeterValberg

går gennem punktet (2, -3), men dens tangent i punktet har forskriften

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Gæt en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.