Kemi

Ethanol-vand-blandingers densitet

14. marts 2010 af charmander (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Er der nogen, der kan hjælpe mig med følgende:

Sammenlign densiteten med ethanol-vand-blandingers densitet.

Jeg har fundet ethanol-vandblandingers densitet i databogen til 72,444 g(ethanol)/mL.

Jeg har beregnet følgende:

densitet(vin) = 9,85g/10mL = 0,985 g/ml  

densitet(destillat) = 8,22g/10mL = 0,822 g/mL

Og sidste spørgsmål: Kan vinen betragtes som en ethanol-vand-blanding?

På forhånd tak...


Svar #1
14. marts 2010 af charmander (Slettet)

Har ikke brug for hjælpe mere...


Skriv et svar til: Ethanol-vand-blandingers densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.