Matematik

Trekant rettelse

17. marts 2010 af Milll (Slettet)

I trekant ABC betegnes skæringspunktet mellem siden a
og vinkelhalveringslinjen va med D.
Det oplyses, at <A = 66o , c = 4,7 og va= 3,9.
 

find lBDl

2,56

find <B og <C

får dem til <B = 75 og C = 38, men det kan ik passe?


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2010 af mathon

du fik svar
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=819367


Svar #2
17. marts 2010 af Milll (Slettet)

jeg fik ikke nogen svar .. det eneste jeg vil høre er enten ja eller nej .


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2010 af NejTilSvampe

 A+B+C = 180

75+66+38 = 179. 

Hvis du gør som mathon skrev i den anden tråd, så skulle du gerne få B=56,07


Skriv et svar til: Trekant rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.