Matematik

Areal af trekant

19. marts 2010 af Julie11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis nu man har en ligebenet retvinklet trekant,

hvor hypotenusen er 6√2

Hvordan beregner man så arealet?

Det skal siges det er en opgave man ikke må bruge hjælpe midler til,

så den burde være simpel,

jeg kan bare bedst finde ud af de mere advancerede opgaver.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Da trekanten er retvinklet og ligebenet, er hver af kateterne (6√2) / (√2) = 6 og trekantens areal er da A = 1/2•6•6 = 18


Svar #2
19. marts 2010 af Julie11 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.