Tysk
Disposition rettelse!
Hejsa :)
Nogen der vil rette min disposition på tysk? Og helst skrive tallene med bogstaver på tysk ;)
Det er en næsten en side, og der står ikke ret meget. Jeg har vedhæftet filen :)
Vh. Tina
Svar #6
24. marts 2010 af Stygotius (Slettet)
Det er ikke blevet perfekt for der er så mange ting der er forkerte og skal rettes at man burde skrive det hele om, men her er de vigtigste rettelser.
Disposition Deutsch
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language: DE">Thema:<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> Freizeit und Zukunft </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language: DE">Selbstgewähltes Thema: <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Freizeitjob.</o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language: DE">Begründung: <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Ich habe ausgewählt, über meinen Freizeitjob zu schreiben, weil ich in Glostrup Bauhaus(,) nach der Schule arbeite, und auch weil ich Benutzer auch????, weil ich (verbringen) einen großen Teil meiner Freizeit (auch) mit Arbeit verbringe. </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<b style="mso-bidi-font-weight: normal"><span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family: Raavi;mso-ansi-language:DE">Präsentation:</o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Fakten über Bauhaus Glostrup. </o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:35.45pt"><span lang="DE" style="font-family:Symbol; mso-fareast-font-family:Symbol;mso-bidi-font-family:Symbol;mso-ansi-language: DE">· <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Größ(t)e</o:p> <p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:35.45pt"><span lang="DE" style="font-family:Symbol; mso-fareast-font-family:Symbol;mso-bidi-font-family:Symbol;mso-ansi-language: DE">· <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Areal</o:p> <p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:35.45pt"><span lang="DE" style="font-family:Symbol; mso-fareast-font-family:Symbol;mso-bidi-font-family:Symbol;mso-ansi-language: DE">· <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Gebaut</o:p> <p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:35.45pt"><span lang="DE" style="font-family:Symbol; mso-fareast-font-family:Symbol;mso-bidi-font-family:Symbol;mso-ansi-language: DE">· <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Alter</o:p><span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language: DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Bauhaus ist ein(e) in Deutschland ansässiger Baumarkt(,) mit über 200 Filialen in europäischen Ländern. </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Arial;background:#EBEFF9;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language: DE">Das Bauhaus in Glostrup ist das <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial; background:white;mso-ansi-language:DE">fünfte größte Kaufhaus <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi; mso-ansi-language:DE">in Dänemark. (Der Areal) Das Gelände (ist) beträgt 12.500 Hektar. Es wurde in 1992 gebaut und ist jetzt siebzehn Jahre alt. </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<b style="mso-bidi-font-weight: normal"><span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family: Raavi;mso-ansi-language:DE">Deutsche Kunden</o:p>
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;color:red;
mso-ansi-language:DE">Es ist sehr lustig an <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:red;
mso-ansi-language:DE">deutsche Kunden<span lang="DE" style="font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:red;mso-ansi-language:
DE">????.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:black;background:white;mso-ansi-language:DE">
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:
Arial;color:black;mso-ansi-language:DE">Es ist ziemlich schwierig, etwas <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
color:red;mso-ansi-language:DE">(zu sagen in) auf<span lang="DE" style="font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:
DE"> Deutsch<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:red;mso-ansi-language:DE"> zu sagen<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:DE">, aber ich <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:red;
mso-ansi-language:DE">(kann)<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:DE"> verstehe<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
color:red;mso-ansi-language:DE">(n),<span lang="DE" style="font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:
DE"> was sie <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:red;mso-ansi-language:DE">sagte glücklich.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
color:black;mso-ansi-language:DE">?????
Sie lachen immer, wenn ich sage, wenn etwas schief läuft. Also in eine(m)r guten <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:red;
mso-ansi-language:DE">(Weg) Weise.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:black;background:white;mso-ansi-language:DE">
<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:
Arial;color:black;mso-ansi-language:DE">Aber ich habe immer gefunden, was sie wollen <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:red;mso-ansi-language:DE">Sproge<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
color:red;mso-ansi-language:DE"> ????<span lang="DE" style="font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:
DE"> <span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:red;
mso-ansi-language:DE">(auf)<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;color:black;mso-ansi-language:DE"> nach einiger Zeit.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:
Raavi;mso-ansi-language:DE"></o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<b style="mso-bidi-font-weight: normal"><span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family: Raavi;mso-ansi-language:DE">Was verdiene ich</o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Gehalt </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Das Geld wird verwendet (um) auf</o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;color:red;mso-ansi-language: DE">(B)Aus<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">bildung </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE">Ich diene in 64 Stunden. <span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:
Arial;mso-ansi-language:DE">Ich freue mich darüber. 2-3 Tausend pro Monat.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
background:white;mso-ansi-language:DE">
<span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;color:red;background:white;
mso-ansi-language:DE">(Einige von ihnen) Ein Teil davon<span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;background:white;mso-ansi-language:DE"> speichere ich, bis ich auf (dem College) der Hochschule, wo ich einen neuen Laptop und andere wichtige Dinge kaufen will. Der Rest ist für Kleidung, Make-up, etc. verwendet<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;background:
white;mso-ansi-language:DE">
<span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;background:white;mso-ansi-language:
DE">Nachdem ich (dem College) mit der Hochschule fertig bin, werde ich in Zukunft eine Ausbildung beginnen.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";
mso-bidi-font-family:Arial;background:white;mso-ansi-language:DE">
<span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;background:white;mso-ansi-language:
DE">Ich möchte eine Ausbildung, die nichts mit Mathematik zu tun hat.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;
background:white;mso-ansi-language:DE">
<span lang="DE" style="font-size:10.0pt;font-family:
"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Arial;background:white;mso-ansi-language:
DE">Und später im Leben, nach meiner Ausbildung werde, ich heiraten.<span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;
mso-ansi-language:DE"></o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<span lang="DE" style="font-family: "Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family:Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
<b style="mso-bidi-font-weight: normal"><span lang="DE" style="font-family:"Corbel","sans-serif";mso-bidi-font-family: Raavi;mso-ansi-language:DE">Meine Meinung und Schluss/Schlussfolgerun</o:p>
<b style="mso-bidi-font-weight: normal"><span lang="DE" style="font-family:"Bodoni MT","serif";mso-bidi-font-family: Raavi;mso-ansi-language:DE"> </o:p>
Svar #7
24. marts 2010 af Tinaa09 (Slettet)
jaa ved det , er meget dårligt til tysk :s
og tak :) men hvad betyder det hvide med hvid baggrund, og det røde skrift på det hvide?
Svar #8
24. marts 2010 af Stygotius (Slettet)
Det røde er mine rettelser.
"De hvide på hvid baggrund" ???
Svar #9
29. marts 2010 af Tinaa09 (Slettet)
altså jeg mente, der er også noget med hvid baggrund du har rettet? måske er det bare en fejl ;)
- Men du har skrevet at det hele burde slettes og laves om, hmm det overvejer jeg lidt hvis det ikke er godt :s
Skriv et svar til: Disposition rettelse!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
