Matematik

stamfunktioner, bestem og ubestemt integral - bestemmelse af arealet M

24. marts 2010 af lulu00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave, opgaven ligger i følgende link...
Tak, med håb om at høre fra jer :D

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 hmm kan du F(x) og G(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2010 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x). Løsningerne giver grænserne for integralet. Arealet = ∫g(x)-f(x)dx.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2010 af sHastrup (Slettet)

Find skæringspunktet mellem de to grafer. Det ene er åbentlyst x=0, men det andet findes ved at sætte f(x)=g(x). Integrér den "øverste" funktion fra 0 til skæringspunktet og træk integralet fra 0 til skæringspunktet af den anden fra. Det giver dig arealet M.


Svar #4
24. marts 2010 af lulu00 (Slettet)

 Tak tak, nu vil jeg prøve en gang mere... :D
håber det lykkedes mig


Skriv et svar til: stamfunktioner, bestem og ubestemt integral - bestemmelse af arealet M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.