Matematik

fra f(x) til f `(x)

25. marts 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

spørgsmål......

        f(x)=1/x  hvad er  f `(x)=       ?

        f(x)=e^ax hvad er  f `(x)=     ?

                              


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2010 af mathon

             f(x)=1/x hvad er f '(x) = -1/x2

             f(x)=eax hvad er f `(x)= a·eax


Skriv et svar til: fra f(x) til f `(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.