Matematik

To funktioner

29. marts 2010 af Stella Lilja (Slettet)

Opgave: Find eksponentialfunktionen (y= b* ax) der skære linien y=80x-60 for x=1 og x=2
 

er der nogen der ved hvordan man finder frem til eksponentialfunktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2010 af Erik Morsing (Slettet)

To ligninger med to ubekendte: 1) b*a = 20 og 2) b*a2 = 100. Løs dem. 


Skriv et svar til: To funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.