Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

31. marts 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Her har jeg opladet spørgsmålet. Håber på jeres hjælp og forklaring. På forhånd tak. 

Vedhæftet fil: Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2010 af Isomorphician

Hvor langt er du nået?


Svar #2
31. marts 2010 af sar94 (Slettet)

 Hvad mener du???


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. marts 2010 af mathon

                                Vkugle = (4/3)·(π·r3)

                                Vcyl =  (2r)·π·r2 = 2·(π·r3)

                                Vkugle / Vcyl = (4/3)/2 = (2/3)

                                 Vkugle = (2/3)·Vcyl


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2010 af Isomorphician

Om du har lavet noget af opgaven, eller om du er på hel bar bund?

..........du kan også tage et kig på #3


Svar #5
31. marts 2010 af sar94 (Slettet)

Jeg har lavet den første opgave altså a, men ikke b. Håber du kan hjælpe...


Svar #6
31. marts 2010 af sar94 (Slettet)

 Ja det gjorde jeg :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. marts 2010 af MN-P (Slettet)

Vkugle=4/3π r3
Vcylinder=πr2 h =π r2*2r =2πr3
Vkugle=Vcylinder/2 *4/3=Vcylinder*2/3

 2/3*2πr3=4/3πr3


Svar #8
31. marts 2010 af sar94 (Slettet)

 Nu er jeg forvirret... Var svar 3 rigtig eller.??? For det sidste svar virker lidt forvirrende. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. marts 2010 af Isomorphician

#3 er rigtigt.


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.