Matematik

Bestem arealet af M

03. april 2010 af Gliop (Slettet)

Jeg vil meget gerne have hjælp til denne opgave. :)

En funktion f er bestemt ved

f(x)= 3√x,x≥0

Grafen for f og koordinatsystemets førsteakse afgrænser sammen med linjerne med ligningerne x = 1 og x= 9/2 en punktmængde M, der har et areal.

Bestem arealet af M.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2010 af peter lind

A = ∫19/2f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2010 af MN-P (Slettet)

A= 19/2∫ f(x) dx


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.