Matematik

Hjælp til et matematik spørgsmål taak

06. april 2010 af 91Sarah (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lavet opgaven men mangler det sidste styk det med hvornår befolkningstallet bliver 200

vil i ikke kigge på den vedhæfte opgave og forklar mig hvordan man gøre?

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Dok7.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af Proprium (Slettet)

Løs ligningen f(x)=200.


Svar #2
06. april 2010 af 91Sarah (Slettet)

Ok men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2010 af ramme2 (Slettet)

200= -0,164x2  +18,9x +710   omskriv ligningen så den er lig med 0 og løs den som en almindelig andengradsligning

Du får nok 2 løsninger. En negativ x værdi fra før år 1900, men den kan du udelukke 


Svar #4
06. april 2010 af 91Sarah (Slettet)

Jeg har fået145,084 til positiv tal, men er det ikke for stort tal?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2010 af Proprium (Slettet)

f(x) = 200 ⇔

200 = -0,164x2+ 18,9x + 710 ⇔ x = -22,57 v x = 137,81

- Hvoraf førstnævnte forkastes.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2012 af SofiePandersen (Slettet)

så kan jeg ikke helt se hvad jeg skal gøre for at finde x .. 


Skriv et svar til: Hjælp til et matematik spørgsmål taak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.