Matematik

diameter af kugle ud fra rumfanget?

08. april 2010 af beckmeincke (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har en kugle med rumfang på 156cm3

hvordan finder jeg så diameter af den?

kan det passe hvis =156*(3/(4*3,14))*1/3  ? så der gir 12,4cm?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af mathon

                 (π/6)·d3 = V

                  d = (6V/π)1/3

                  d = (6·(156 cm3)/π)1/3


Svar #2
08. april 2010 af beckmeincke (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: diameter af kugle ud fra rumfanget?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.