Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

08. april 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Please hjælp mig og forklar mig!! og hvordan man også tegner den!!! på¨forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af PeterValberg

Hjælp til hvad? har du glemt at vedhæfte et eller andet ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. april 2010 af sar94 (Slettet)

Her er den.. håber på din hjælp 

Vedhæftet fil:Dok3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2010 af MN-P (Slettet)

Afsæt vinkel A på 113,64 grader.
Afsæt AC' med længden 1 og AB' med længden 3
Paralelforskyd B'C' til den er 14,7 cm

Brug cosinusrelationerne
a²=b²+c²-2bc cos(A)
Hvor c=3b samt a=14,7 og A=113,64° indsættes


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.