Matematik

Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

08. april 2010 af sar94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Please hjæælp mig og forklar mig.. Og hvordan tegner man den?? Help me!!

Vedhæftet fil: Dok3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

hint

start med at tegne den stumpe vinkel, så er der nogle formler, man kommer til at tænke på: sinusrelationen, cosinusrelationen og formlen for arealet af en trekant, og så er der jo lige det, at summen af vinklerne i en trekant er 180 grader


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2010 af MN-P (Slettet)

Hvorfor endnu en tråd om denne opgave.

Læs din første tråd, der er jo et svar til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2010 af MN-P (Slettet)

Afsæt vinkel A på 113,64 grader.
Afsæt AC' med længden 1 og AB' med længden 3
Paralelforskyd B'C' til den er 14,7 cm

Brug cosinusrelationerne
a²=b²+c²-2bc cos(A)
Hvor c=3b samt a=14,7 og A=113,64° indsættes


Skriv et svar til: Hjælp til et svært matematik spørgsmål!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.